26 cm. ehk siis 10 tolline lahtikäiv vorm.
Põhjaks läks: 12 Digestive küpsist (200 g.), 2 spl. täit suhkrut ja 75 g. sulavõid. Küpsised purustada ja segada sulavõiga. Kõige käepärasemaks vahendiks selleks osutus klassikaline puust pudrunui. Tulemuseks peab olema selline rasvase jämeda liiva sarnane ollus. Märja käega ühtlaselt vormi põhjale laiali määrida ja veidi mööda külgi üles ka tõmmata.
Täidiseks oli: 1 kg. toorjuustu, 120 g. suhkrut, 4 muna ja 3 tl. vaniljesuhkrut. Kaussi ja lusikaga ühtlaseks massiks segada ning siis põhjale peale.
Ahi 150 kraadi peale kurjaks ajada ning küpstada, kuni mass on enamvähem hüübinud. Minu ahjus kulus selleks 65 minutit. Veekauss muidugi enne ahju põhja.
Lasta 20 minutit jahtuda.
Kate: 500 g. 20 protsendilist hapukoort, 2 spl. suhkrut ja 2 tl. vaniljesuhkrut.
230 kraadises ahjus 5-6 minutit. Siis lasta koos ahjuga vaguralt tunnike jahtuda, siis jahutada toatemperatuurile ja siis külmikusse kuni järgmise päevani.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.