esmaspäev, 11. mai 2015

Lihtne rassolnik.

Kõik algab muidugi puljongi keetmisest. Kui vaht puljongil riisutud või kondid kupatatud, siis läheb sisse 200 ml eelmisel päeval likku pandud odrakruupi, paar loorberilehte ja terapipar.
Poole keetmise pealt lisada pannipealt läbikäinud 1 hakitud suurem mugulsibul ja 3-4 kuubikuteks lõigatud porgandit. Lisaks väikesteks kuubikuteks lõigatud 5-6 soolakurki.
Kui liha luiel lahti, siis kondid välja ja kuubikuteks lõigatud kartul sisse.
Kondid lihast puhtaks nokkida ja liha supi rüppe tagasi.
Maitsestamiseks tuleks kasutada kurkide soolvett.
Kogused on arvestatud 4 liitrisele potile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.