No enam lihtsamaks minna vist ei saa...
Leiad kaupluse külmletist paki kirjaga "Pärmi-lehttaigen" ja haarad ka riivjuustu ligi. Selle aja peale, kui koju jõuad, on tainas tavaliselt poolsulanud. Ei murdu vähemalt enam. (Kui kohe tegema ei viitsi hakata siis viskad seniks tavakülma.) Rullid siis taignapaki lahti ja lõikad nüri noaga paarisendisteks ribadaks. Tükeldad ribad parajateks juppideks. Riivjuust taldrikule ja kastad/surud taignaribad riivjuustu ning laod juustuse poolega ülespidi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Väikesed vahed jätad ikka ka. Plaat ahju. Lased ahju sutsti leigeks ja annad taignal aega soojeneda. Noh nii pool tundi või nii peaks hää küll olema. Lased siis 175 kraadi peal kenasti kuldseks. Teed varsti jälle.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.