toorest kooritud kartulit
1 korralik sibul
500-600 g. mingit hakkliha
300 ml. piima
3 muna
soola
musta peenikest pipart
võid
3,5 liitrine malmist haudepott. Põhjas suts võid vedelaks ja korralik kiht õhukeselt viilutatud kartulit järgi. Siis kiht hakkliha ja jälle kartul. Jälle hakkliha ning ülemiseks kihiks samuti kartul. Kusagile vahepeale paigutad hakitud sibulat kah. Paprikat, tšillit, ürte vms. võib samuti lisada. Hakklihakihid korralikult soola-pipraga üle käia. Kihid kokkulitsuda. Munad ja piim segikloppida ning soola ning pipraga maitsestada. Kui lahjemapoolne hakkliha, siis peale mõned võilaastud ka. Kaas peale ning 250 kraadisesse ahju tunniks ajaks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.